Welpen Roode Vlam

Welpen Roode Vlam

Algemeen

De speltak

Groepsfoto

Groepsfoto

De welpen Roode vlam trekken met elkaar er op uit om samen te spelen in de bossen rond de eigen blokhut. Wij stoken regelmatig een vuurtje om daar lekker broodjes, pizza's of pannenkoeken op te bakken. Naast levend stratego, het hamburgerspel en het luchthaven spel pionieren we ook met palen en touw. Af en toe doen we dat met soepstengels en dropveters. We zijn een gezellige groep kinderen die wel van een dolletje houden. Zo houden we soms de staf voor de gek, al worden we dan net zo hard terug gepakt door de stafleden. Ons stafteam bestaat uit vier vaste stafleden en twee stafleden die samen 1 zijn. Beetje gek, maar zij draaien om de week zodat er eigenlijk altijd 5 stafleden aanwezig zijn. Wil jij ook een keertje mee komen spelen met ons? Meld je dan even aan via het contactformulier of het inschrijfformulier, je bent meer dan welkom.

Stafleden

Het stafteam

 • Teamleider Welpen Roode Vlam
  Jacala (Noud)
  Jacala de krokodil is natuurlijk de aller gezelligste uit de jungle, en dat denk ik zelf ook graag. Daarom kruip ik sinds oktober 2012 met veel plezier in dit karakter. Vanaf mijn 6de levensjaar zit ik al bij Scouting Stratum. Begonnen als bever, en uiteindelijk via de welpen, verkenners en rowans doorgegroeid tot staflid.
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Mang (Lars)
  Hoi, ik ben Lars aka Mang. Eind september 2013 ben ik overgevlogen vanuit de rowans om leiding te worden bij de welpen. Ik zit al sinds de welpen bij scouting, en kom elke zaterdag nog met veel plezier naar de blokhut van Scouting Stratum. Ik studeer op dit moment op de TU in Eindhoven.
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Chil (Maartje)
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Malchi (Max)
  Hey, ik ben Max. Van kinds af aan zit ik al bij de scouting en ben in 2015 welpenleiding geworden nadat ik jaren verkennerstaf ben geweest. Iedere week probeer ik te zorgen voor een leuk uitdagend programma. Dit doe ik allemaal naast mijn studie aan de Fontys in Eindhoven.
 • Staflid Welpen Roode Vlam
  Koning Louie (Wouter)
  Hoi! Ik ben Koning Louie, en ik ga al sinds mijn tiende met veel plezier elke zaterdag naar scouting. Ik ben in 2015 van de Rowans overgevlogen naar het team van de Welpen Roode Vlam, en ik weet zeker dat ik met hen en de Welpen een erg leuke tijd ga hebben. Ik studeer Engelse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en in mijn vrije tijd luister ik graag muziek, speel ik games en ga ik vaak naar concerten; en naar scouting uiteraard!
 • Noud Holshuijsen
  Teamleider Welpen Roode Vlam
 • Lars van Dijck
  Staflid Welpen Roode Vlam
 • Maartje Severens
  Staflid Welpen Roode Vlam
 • Max de Bruijn
  Staflid Welpen Roode Vlam
 • Wouter de Rooij
  Staflid Welpen Roode Vlam

Agenda

Agenda

Legenda

05-03-2018
10-03-2018
20-04-2018
30-06-2018
07-07-2018
25-08-2018
01-09-2018

Afbeelding   Georganiseerd door
 Welpen speltakteken 50x50 e8e8d5   Welpen Roode Vlam (WRV)
 Stratum e8e8d5 100-100   Scouting Stratum