Welpen Roode Vlam

De speltak

Groepsfoto

De welpen Roode vlam trekken met elkaar er op uit om samen te spelen in de bossen rond de eigen blokhut. Wij stoken regelmatig een vuurtje om daar lekker broodjes, pizza's of pannenkoeken op te bakken. Naast levend stratego, het hamburgerspel en het luchthaven spel pionieren we ook met palen en touw. Af en toe doen we dat met soepstengels en dropveters. We zijn een gezellige groep kinderen die wel van een dolletje houden. Zo houden we soms de staf voor de gek, al worden we dan net zo hard terug gepakt door de stafleden. Ons stafteam bestaat uit vier vaste stafleden en twee stafleden die samen 1 zijn. Beetje gek, maar zij draaien om de week zodat er eigenlijk altijd 5 stafleden aanwezig zijn. Wil jij ook een keertje mee komen spelen met ons? Meld je dan even aan via het contactformulier of het inschrijfformulier, je bent meer dan welkom.

Stafleden

Het stafteam

• Teamleider Welpen Roode Vlam
    Baloe (Lisa)
    Hoi! Ik ben Baloe en zit al sinds 2004 bij scouting en ben sinds 2017 staf bij de wrv. Ik studeer momenteel HBO verpleegkunde aan de Fontys. Zoals Baloe zou zeggen: "Look for the bare necessities. The simple bare necessities. Forget about your worries and your strife.” Ik vind het leuk om wat met vrienden te doen, film te kijken, ukelele te spelen en uit te slapen!
  • Staflid Welpen Roode Vlam
    Kaa (Stefan)
  • Staflid Welpen Roode Vlam
    Oe (Lorenzo)