Welpen Groep Één

Welpen Groep Één

Algemeen

De speltak

GroepsfotoGroepsfoto

Bij onze welpengroep staat alles in het teken van een leuke tijd voor de kinderen, maar natuurlijk ook voor de leiding. We staan tussen de kinderen in terwijl we spellen doen in het bos en op ons mooie terrein, of wanneer we een begin maken met het leren van de scoutingtechnieken.

Het is ons doel om de kinderen van 7 tot 10 jaar te begeleiden terwijl we ze zien opgroeien. Ze leren samenwerken in groepjes die nesten heten, en als ze een van de oudste in de groep zijn krijgen ze ook verantwoordelijkheid als Gids of als Helper.

Ons team bestaat uit 6 jonge mensen, waarvan het grootste deel al heel wat jaren op scouting zit. Hierdoor is er niet alleen leiding-ervaring maar ook jeugdlid-ervaring. We kunnen ons namelijk nog goed herinneren wat we zelf graag als kind deden en dit helpt ons om leuke programma’s te maken voor de welpen. We zijn een enthousiast team en proberen altijd gevarieerde, creatieve en uitdagende programma’s te maken die leuk zijn voor de kinderen terwijl ze ook iets leren. In onze groep is het natuurlijk altijd gezellig! Kinderen tussen de 7 en 10.5 zijn welkom om een keer te komen kijken. Neem ook eens een kijkje bij het kopje stafleden, om ons beter te leren kennen!

Stafleden

Het stafteam

 • Teamleider Welpen Groep Één
  Marala (Lotte)
  Hoi, Ik studeer Pedagogiek, werk in een supermarkt en ben uiteraard leiding bij Scouting Stratum. Ik ben sinds 1998 actief binnen Scouting Stratum en sinds 2011 als leiding bij de welpen. Wat zo leuk is aan scouting is het avontuur, de vrienden die je er maakt en de dingen die je er leert.
 • Staflid Welpen Groep Één
  Junior (Dominique)
  Hoi! Ik ben Dominique, sinds 2014 bij scouting en ook meteen leiding bij WGE. Naast scouting ben ik veel bezig met ICT en rijd ik graag op mijn motor. Als de kinderen een mooie dag hebben gehad dan heb ik dat ook!
 • Staflid Welpen Groep Één
  Rikki-Tikki-Tavi (Roel)
  Hoi, ik ben Roel of sinds 2015: Rikki-tikki-tavi. Buiten scouting studeer ik werktuigbouwkunde en handbal ik.

  "Some people are worth melting for." - Olaf 2013
  Gelukkig staat de verwarming nooit aan bij Scouting Stratum.
 • Staflid Welpen Groep Één
  Bagheera (Simon)
 • Staflid Welpen Groep Één
  Chikai (Jente)
  Hallo, ik ben Chikai en ik zit vanaf 2006 bij scouting. Ik ben sinds 2016 leiding bij de WGE. Ik studeer International Food and Agri business. Het leukste aan scouting vind ik de vrienden die je maakt en voor altijd zal houden.
 • Lotte Verheijden
  Teamleider Welpen Groep Één
 • Dominique de Hoon
  Staflid Welpen Groep Één
 • Roel van Dijck
  Staflid Welpen Groep Één
 • Simon van Ieperen
  Staflid Welpen Groep Één
 • Jente Driessens
  Staflid Welpen Groep Één

Agenda

Agenda

Legenda

05-03-2018
10-03-2018
20-04-2018
30-06-2018
11-08-2018
25-08-2018
01-09-2018

Afbeelding   Georganiseerd door
 Welpen speltakteken 50x50 e8e8d5   Welpen Groep Één (WGE)
 Stratum e8e8d5 100-100   Scouting Stratum