Blackjack 2022

Het seizoen is weer begonnen, en dat betekent dat de Blackjack eraan komt! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 14 oktober en inschrijven kan dan ook vanaf nu! Vol = vol.

Wat is de blackjack?

De Blackjack is een spel voor explorers en ouder, in en ten zuiden van Eindhoven. Je krijgt een boekje met schijnbaar nutteloze informatie. Gecombineerd met de hints die je per radio ontvangt kun je met dit boekje de locatie van diverse gave posten vinden. Op de posten zul je scouts uit de regio tegenkomen en met hen de strijd aangaan. Daarnaast zijn er bonuspunten te verdienen met diverse puzzels.

Hoe doe ik mee?

Regel een team, een voertuig en een ontvanger. Schrijf je vervolgens hieronder in. Alle ingeschreven groepen ontvangen tijdig vanuit de organisatie alle informatie voor de avond zelf.

Wat kost zoiets?

De kosten voor de blackjack 2022 zijn:

• Team 3-5 personen €12,50
  • Team 6-7 personen €15,00
  • Team 8-9 personen €17,00

Spelverloop:

Het spel zal om 20.30 uur beginnen. We verzamelen om 20.00 uur bij Antoon Coolenlaan 5 Parking. Neem je volle telefoon en een 2-meter-ontvanger mee. Het spel eindigt om 23.45 uur, waarna er de mogelijkheid is om iets te drinken bij het vuur bij Scouting Stratum. De eerste consumptie krijg je van ons.

Nog even dit:

De blackjack is geen snelheidsrit, geen race, geen rally. Je hebt toevallig een auto nodig om bij de posten te komen. Het rijden is geen onderdeel van het spel. Zoals met elke scoutingactiviteit waar je je naar verplaatst houd je je aan de verkeersregels, is je voertuig in orde (veilig / APK gekeurd / minimaal W.A. verzekerd) en heeft de chauffeur een geldig rijbewijs bij zich. Dit is jullie eigen verantwoordelijkheid.

Paklijst

• Smartphone van maximaal drie jaar oud
  • 500 MB databundel
    App Actionbound (gratis)
  • App om SSTV te kunnen decoderen (gratis)
  • Powerbank
  • Elk teamlid een ID-kaart of paspoort
  • Ontvanger afgesteld op 144.525 Mhz
  • Kaart van Eindhoven en omgeving
  • Liniaal of geodriehoek
  • UV-zaklamp (blacklight)
  • Gewone zaklamp
  • Meetlint van tenminste 20m
  • Magnesium fire steel
  • Tondel
  • 2 bekertjes per persoon
  • Handdoek
  • Een enorme hoeveelheid kennis van Mario
  • AH Witte champignons 250 gram beter voor de boer&natuur
  • Vijf gevouwen bootjes van papier
  • Twaalf tampons
  • Iemand die zo verkleed is dat het overduidelijk een mariokarakter is. Je mag zelf weten wie van jullie team dit doet, en welk karakter jullie uitbeelden.
  • Optioneel: Briefje van tien euro
  • Optioneel: Kleurpotloden of stiften